Raudonasis sausas
Serve at 14-16 °C with pasta, pizza, BBQ and spicy food.
Vyninė "Mauro Molino" įkurta 1953-aisiais prie seno šv. Martyno vienuolyno. Jai priklauso 10 hektarų vynuogynų, tačiau labiausiai ji didžiuojasi vynuogynais Vigna Conca ir Vigna Gancia, iš kurių derliaus gaminamas barolas. Daugiau nei pusė vynuogynų ploto užima 'Nebbiolo', apie 2,6 ha 'Barbera', maždaug po pusę hektaro – 'Dolcetto' ir 'Chardonnay' vynuogės. Nuo 1978 metų vyninei vadovauja Mauro Molino, enologijos mokslus baigęs Albos institute. Nors vyninė maža , tačiau pripažinta tarptautinių vyno kritikų. Robertas Parkeris apie šios vyninės barolą: "...skonio vaisinė bomba! Masyvūs, koncentruoti vynai, kuriuos galima brandinti ilgiau nei 20 metų."