Saldusis saldus
Vynas gaminamas iš gerai prisirpusių vynuogių derliaus. 20% vynuogių yra paveiktos kekerinio puvinio.
Gelsvo atspalvio vynas kvepia svarainiais, šviežiais persikais, prisirpusiais apelsinais, pasiflora, jazminais. Gaivi, citrusinių vaisių rūgštis, bei nokūs kriaušių, cukruotų apelsinų, ananasų skoniai.
Likutinis cukraus kiekis 85,3 g/l
Likutinis rūgšties kiekis 6,1 g/l
Patiekti 8 °C temperatūros prie paukštienos kepenėlių, Azijos virtuvės patiekalų, minkštesnių sūrių ir lengvų desertų.
The Kracher winery in Austria is located next to Lake Neusiedl. It is one of the few places in the world where practically every year it is possible to grow and harvest a proper harvest affected by noble rot and to produce sweet wines. It is the sweet Kracher wines that have gained worldwide recognition and various titles, the producer himself has been recognized as the winemaker of the year five times, and one of the most famous wine critic Robert Parker rates Kracher wines the highest (the only Austrian wine is rated 100 points!). Kracher wine is characterized by harmony, as the sweetness is offset and balanced by refreshing acids, and the most complex wines are exceptionally long-lasting and become an object of collection.