Nedidelės, ovalios, šiek tiek aštrios vyšninės paprikos įdarytos aukštos kokybės tunu ir kaparėliais, bei konservuojamos pirmojo spaudimo alyvuogių aliejuje. Tai užkandis būdingas pietų Italijos gastronimijos tradicijoms, kuriuo mėgaujamasi vienu pačiu, kartu su itališka duonele ar gardinami makaronų patiekalai. Koncervuojama be papildomų konservantų, maisto priedų ar dažų.
Sudedamosios dalys: vyšniniai pipirai (38%), ypač tyras alyvuogių aliejus (35%), džiuvesėliai, tunas (7%), kaparėliai, vyno actas, citrinos rūgštis, askorbo rūgštis, .
Sudėtyje yra žuvies ir gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 538 kJ / 128 kcal, riebalai 4,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,6 g, angliavandeniai 15 g, iš kurių cukrūs 1,9 g, baltymai 5,7 g, druska 2,2 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas.
Oilalà is one of Italy’s most renowned olive oil producers. Guided by modern and responsible principles, Oilalà is dedicated to crafting premium-quality products: extra virgin olive oils, balsamic reductions, and gourmet spreads.
For their olive oils, the freshly harvested olives are pressed within six hours to preserve maximum freshness and aromatic purity.
In 2018, at the prestigious New York International Olive Oil Competition, Oilalà’s olive oil was awarded the Gold Medal — a recognition of its excellence and distinctive character.