Duonos lazdelės (grissini) su vasariniais trumais - traškus, kvapnus ir gardus užkandis, puikiai derantis prie įvairių sūrių, vytintos mėsos užkandžių, pagardinti salotas.
Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai "00", ryžių aliejus, miežių salyklas, alaus mielės, druska, vasariniai trumai 1% (Tuber aestivum Vitt.), kvapiosios medžiagos, kukurūzų miltai.
Sudėtyje yra kviečių, kukurūzų, alaus meilių pėdsakų. Gali būti sezamo, riešutų, sojos pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 1765 kJ/419 kcal, riebalai 12 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,1 g, angliavandeniai 67 g, iš kurių cukrūs 2,9 g, skaidulų 3,10 g, baltymai 10 g, druska 1,9 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio.
Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.
Giuliano Tartufi kompanija gimė 1991 metais iš jauno Giuliano Martinelli pomėgio ir aistros – trumų medžioklės. Pirmiausia įsikūręs nedidelėje laboratorijoje Pietralungos mieste, ir iškart po to pradėdamas dalyvauti kai kuriose svarbiausiose šios verslo srities Italijoje parodose, taip įsitvirtina maisto produktų gamybos rinkoje. Dalintis aistra trumams – jų aukščiausio lygio produkcija, kulinarinėmis tradicijoms, savo krašto ypatumais visame pasaulyje - visada buvo ir bus G. Tartufi įmonės tikslas. Neatsitiktinai kompaniją reprezentuojantis grafinis elementas yra trumų žiedas – tikros, amžinos ir neišardomos meilės trumams simbolis.