Raudonasis
Vynas yra daromas iš atskiro vynuogyno derliaus. Prichard Hill pietinėje kalnų papėdėję sirpstančių bynuogių charakterį formuoja ir vulkaninis dirvožemis. Tai padeda ne tik pilnai prisirpinti vynuoges bet ir išsaugoti, gaivumo pojūtį suteikiančią, rūgštį.
Prieš vynuogių sulčių fermentaciją, iš pradžių įvykdyta šaltoji maceracija su vynuogių žievelėmis. Vyno fermentacijos procesas vyko naujose prancūziško ąžuolo statinėse. Tose pačiose statinėse vynas brandintas 2 metus.
This wine is hugely robust in concentration and power, a study in mountain-grown brambly berry and serious tannin. Bark, pencil and a wealth of spiced plum form the core of its character, with secondary elements of cherry and cigar box coming into play over time. Enjoy best beginning in 2024 through 2034.
1994 m. britas Jonathanas Malthusas įgyvendino savo seną svajonę – pardavė jam priklausančią pramonės inžinerijos firmą ir nusipirko vynuogyną pačioje Prancūzijos vyndarystės širdyje – Bordo, Saint-Emillione. Ten jis prisidėjo prie maištingo garagistes judėjimo, kuriam priklausė išradingi mažų vynuogynų savininkai, siekę gaminti mažus kiekius unikalaus, žaismingo vyno, pasižyminčio koncentracija, tačiau išlaikančius lengvą vaisiškumą. J. Malthuso vynai greitai iškovojo pripažinimą konservatyviajame Bordo regione: drąsios vyndarystės technologijos (ypatingai maži derliai, dvigubas vynuogių perrinkimas, fermentavimas žemoje temperatūroje) padėjo britų vyndario vardui atsidurti Saint-Emilliono grand cru sąraše.