Tai išskirtinis pasirinkimas tiems, kurie nori pasinerti į istorinę Oachakos meskalio istoriją.
Del Maguey San Luis del Rio Azul yra unikalus meskalis, pagamintas iš Azul (mėlynoji) veislės agavų, tradiciškai naudojamų tekilos gamyboje. Miestas, kuriame gaminamas šis meskalis, yra maždaug 8 000 pėdų aukštyje. Agavos, iš kurių gaminamas gėrimas, kepamos nuo 3 iki 8 dienų, o fermentacija gali trukti iki 14 dienų.
Aromatas: aštrus, vaisiškas, dūmiškas, su senos mangų giraitės, žaliųjų citrinų, kakavos, mineralų natomis.
Skonis: išskirtinai kreminis, išsiskiriantis citrusinių džiovintų tropinių vaisių, žolelių, šlapių akmenų, baltųjų pipirų natomis.
Poskonis: ilgas ir salstelėjęs.