Šeimos armanjako istoriją pradėjo Jean'as Darroze - žymus ir aistringas regiono virtuvės šefas. Drauge su sūnumi Francis, puoselėdami šeimos kulinarinę kelionę, jie ėmė kolekcionuoti skirtingų regiono ūkių armanjakus. Vėliau, jau Francis sūnus Marc'as, prisijungė prie tėvo ir drauge jie tapo įžymiaisiais, vienos prancūzų rašytojos pramintais "Lobių Medžiotojais", nenuilstančiais šio auksinio skysčio gamybos paslapčių tyrinėtojais. Šiuo metu kompanijai vadovauja Marc'as. Darroze šeimos armanjakai pripažinti kaip vieni geriausiai vertinamų rinkoje.
Tai visiškai subrendęs, 30 metų brandintas ąžuolo statinėse, armanjakas.
Gėrimas kvepia džiovintais vaisiais, vyšniomis, juodaja arbata, oda, pienišku šokoladu.
Burnoje labai švelnus, vaisiškas, lengvai prieskoniškas, su šildančiomis tamsios karamelės ir cinamono natomis.
Poskonis ilgas, galingas, dominuoja džiovinti vaisiai, vynuogių odelės, tabakas, deginta mediena.
The story of this family Armagnac began with Jean Darroze – a renowned and passionate regional chef. Together with his son Francis, and inspired by their family’s culinary tradition, he started collecting Armagnacs from various estates across the region. Later, Francis’s son Marc joined his father, and together they became the famous “Treasure Hunters,” as one French author called them – tireless explorers of the secrets behind this golden spirit.
Today, the company is led by Marc. Darroze family Armagnacs are recognised as some of the most highly regarded in the world.