A gently sweet and aromatic caramelised onion confit made in the Figeac region of France. It combines the sweetness of slowly caramelised onions with a touch of acidity from white wine, subtle caramel notes, and delicate spices. Perfect for serving with foie gras, aged cheeses, duck, pork dishes, tarts, or as a gourmet condiment for meat and vegetable dishes.
Ingredients: onions 62%, sugar, vinegar, white wine, caramel (sugar, water), gelling agent: pectin, Guérande salt, curry, pink berries.
Nutritional value (100 g): 643 kJ / 153 kcal; fat <0.5 g, of which saturated fatty acids 0.1 g; carbohydrates 36 g, of which sugars 34 g; protein <0.5 g; salt 0.45 g.
Store in a cool, dry place.
Once opened, refrigerate and consume within 24 hours.
1950 metais ponas Jean Larnaudie, su 8 entuziastais įkūrė įmonę, kuri labai greitai tapo pripažinta tiek įvairiose konkursuose, tiek tarptautiniu mastu. Įsikūrusi Figeac en Quercy miestelyje Prancūzijoje „Jean Larnaudie" kompanija jau beveik 60 metų saugo savo kraštui būdingos virtuvės paslaptis ir delikatesų gaminimo patirtį, kur kepenėlės foie gras gamybai yra itin kruopščiai atrenkamos, o tikrasis foie gras vis dar gaminamas rankomis tradiciniu metodu. 2005 foie gras oficialiai tapus Prancūzijos kultūros paveldu, “Jean Larnaudie” laiko savo pareiga saugoti foie gras gamybos filosofiją, tradicijas ir kokybę ir teigia, kad “kiekvienas receptas sukurtas Larnaudie yra aromatingų ir rafinuotų akimirkų pažadas”.