Vilnius

  • Stumbrų g. 15, Vilnius
  • +370 5 213 8431
  • stumbrai@vynoklubas.lt
  • I-V 10:00 - 20:00 VI 10:00 - 18:00
  • Show map

Klaipėda

  • Liepų g. 20, Klaipėda
  • +37046219675
  • klaipeda@vynoklubas.lt
  • I-V 11:00 - 19:00 VI 11:00 - 17:00
  • Show map
Michel Cluizel Dark and Milk Chocolate Sweets Assorti

The actual product may vary from the images shown on the website.

Michel Cluizel Dark and Milk Chocolate Sweets Assorti "Coffret N°8 Ganache & Praliné" 85 g

16,00

Description

Milk and Dark Chocolate Pralines.

We invite all chocolate lovers to discover this selection of 8 unique creations: a mix of milk and dark chocolate pralines, each enriched with various fillings such as ganache, praline, and caramel. Free from added flavourings, and made with ingredients carrying the “Noble Ingredients” label — a guarantee of exceptional quality. Whether you’re a casual chocolate fan or a true connoisseur, these delicious pralines are sure to tempt you.

Ingredients: cocoa, sugar, cocoa butter, anhydrous butter, hazelnuts, whole milk powder, almonds, cream, raspberry paste (raspberries), stabiliser (sorbitol syrup), (wheat flour, sugar, butter, whole milk powder, barley malt, salt), refined sugar, cranberries, honey, emulsifier (lecithin), coffee beans, Espelette pepper, raspberries, thickener (pectin), Bourbon vanilla pod, colourings (curcumin, carmine), ginger, cinnamon.

Contains milk, nuts (hazelnuts, almonds), gluten. May contain traces of egg.

Nutritional values (per 100 g): 2354 kJ / 563 kcal, fat 40 g, of which saturates 22 g, carbohydrates 38 g, of which sugars 35 g, protein 7 g, salt 0.08 g.

Store in a dry place at 16–18 °C.

About brand

M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.

Manufacture Cluizel

Manufacture Cluizel

France All brand products

You might also like