MICHEL CLUIZEL “Cappuccino Cup” Chocolate Bonbons
A true work of art, combining chocolate craftsmanship with the intensity of Brazilian Arabica coffee. These trompe-l’œil style bonbons astonish with both their appearance and refined taste – they look like miniature cups of cappuccino.
Each bonbon is made of 63% Vanuari dark chocolate, a 36% Ivory milk chocolate layer, Brazilian Arabica coffee ganache, and is decorated with one of eight unique latte art designs.
A contemporary indulgence, created to delight both the palate and the eyes – a delicate harmony of aesthetics and flavour that reveals the true artistry of MICHEL CLUIZEL chocolate.
Ingredients: cocoa, sugar, cocoa butter, skimmed milk powder, dehydrated butter, cream, stabilizer (sorbitol syrup), inverted sugar, emulsifier (rapeseed lecithin), coffee beans, Bourbon vanilla pod.
Contains milk and milk products. May contain traces of all types of nuts and gluten.
Nutritional value (per 100g): Energy 2475 kJ / 592 kcal, fat 44 g (of which saturates 27 g), carbohydrates 38 g (of which sugars 36 g), protein 6 g, salt 0.10 g.
Keep in a dry place at 16–18 °C.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.