Saldus alyvuogių skonis, subtilūs saulėje džiovintų pomidorų ir pirmojo spaudimo, ypač tyro alyvuogių aliejaus skonių ir aromatų trio, atspindintys Apulijos regiono kulinarinį autentiškumą. Saulėje džiovintų pomidorų pesto puikiai derės pagardinti šiltą fokačiją, brusketas, rizotus.
Sudedamosios dalys: alyvuogės (32%), saulėje džiovinti pomidorai (16%), ančiuviai, daržovės (morkos, kalafioras, svogūnai, agurkėliai, paprika, bulvės, ropė), salieras, saulėgrąžų aliejus, ypač tyras alyvuogių aliejus, vyno actas, druska, prieskoniai, natūralios kvapniosios medžiagos, citrinos rūgštis.
Sudėtyje yra ančiuvių, salierų pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 1140 kJ / 277 kcal, riebalai 29 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5 g, angliavandeniai 0,7 g, iš kurių cukrūs 0 g, baltymai 1,7 g, skaidulos 3,2 g, natris 2 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 5 dienas.
Oilalà is one of Italy’s most renowned olive oil producers. Guided by modern and responsible principles, Oilalà is dedicated to crafting premium-quality products: extra virgin olive oils, balsamic reductions, and gourmet spreads.
For their olive oils, the freshly harvested olives are pressed within six hours to preserve maximum freshness and aromatic purity.
In 2018, at the prestigious New York International Olive Oil Competition, Oilalà’s olive oil was awarded the Gold Medal — a recognition of its excellence and distinctive character.