Saldus alyvuogių skonis, subtilūs saulėje džiovintų pomidorų ir pirmojo spaudimo, ypač tyro alyvuogių aliejaus skonių ir aromatų trio, atspindintys Apulijos regiono kulinarinį autentiškumą. Saulėje džiovintų pomidorų pesto puikiai derės pagardinti šiltą fokačiją, brusketas, rizotus.
Sudedamosios dalys: alyvuogės (32%), saulėje džiovinti pomidorai (16%), ančiuviai, daržovės (morkos, kalafioras, svogūnai, agurkėliai, paprika, bulvės, ropė), salieras, saulėgrąžų aliejus, ypač tyras alyvuogių aliejus, vyno actas, druska, prieskoniai, natūralios kvapniosios medžiagos, citrinos rūgštis.
Sudėtyje yra ančiuvių, salierų pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 1140 kJ / 277 kcal, riebalai 29 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5 g, angliavandeniai 0,7 g, iš kurių cukrūs 0 g, baltymai 1,7 g, skaidulos 3,2 g, natris 2 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 5 dienas.
Oilala - vieni garsiausių alyvuogių aliejaus gamintojai Italijoje. Vadovaudamiesi moderniais ir atsakingais principais, Oilala siekia sukurti aukščiausios kokybės produktus: alyvuogių aliejus, balzamiko esencijas, užtepėles. Nurinktas derlius, alyvuogių aliejui gaminti, išspaudžiamas per 6 valandas. 2018 m. vykusiame tarptautiniame Niujorko čempionate Oilala alyvuogių aliejus apdovanotas aukso medaliu.