Kaimiškas paštetas su piquillos paprika ir čiorižo dešra, pagamintas pagal tradicinį prancūzų receptą. Rekomenduojame patiekti su trupučiu garstyčių, ant juodos naminės duonos.
Sudedamosios dalys: kiaulienos mėsa ir kepenys, kiaušiniai, piquillo saldžioji paprika 5%, rūkyta čiorizo dešra 5% (kiauliena, prieskoniai, gliukozės sirupas, antioksidantai (E301, E250), druska, pipirai.
Sudėtyje yra kiaušinių pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 1610 kJ / 391 kcal, riebalai 40 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 15 g, angliavandeniai 1 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymai 6 g, druska 1 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per parą.
1950 metais ponas Jean Larnaudie, su 8 entuziastais įkūrė įmonę, kuri labai greitai tapo pripažinta tiek įvairiose konkursuose, tiek tarptautiniu mastu. Įsikūrusi Figeac en Quercy miestelyje Prancūzijoje „Jean Larnaudie" kompanija jau beveik 60 metų saugo savo kraštui būdingos virtuvės paslaptis ir delikatesų gaminimo patirtį, kur kepenėlės foie gras gamybai yra itin kruopščiai atrenkamos, o tikrasis foie gras vis dar gaminamas rankomis tradiciniu metodu. 2005 foie gras oficialiai tapus Prancūzijos kultūros paveldu, “Jean Larnaudie” laiko savo pareiga saugoti foie gras gamybos filosofiją, tradicijas ir kokybę ir teigia, kad “kiekvienas receptas sukurtas Larnaudie yra aromatingų ir rafinuotų akimirkų pažadas”.