Likeris gaminamas nuo 1946m. pagal receptą, kurį sukūrė bendrovės įkūrėjas p. Narciso Mascaró. Didžioji dalis apelsinų, naudojamų likerio gamyboje užauginami Mascaro soduose.
Aromatas: apelsinų.
Skonis: apelsinų, poskonyje juntamas apelsinų žievelės karstelėjimas.
Rekomenduotina patiekti 16-18 °C prie ledų, desertų, kokteiliuose, kepiniuose. Cukraus kiekis likeryje 175g/l.
Iš Katalonijos kilusioje Mascaró šeimoje jau trečios kartos atstovai daro vyną. Šeima gamina ne tik kavą (cava), bet ir baltąjį, rožinį, raudonąjį vyną bei kokybišką brendį. Ji geba senąsias tradicijas derinti su moderniomis technologijomis. "Mascaró" brendžiai gaminamas pagal specialias šeimos receptūras, naudojant dvigubą distiliavimo sistemą. "Mascaró" brendžiai yra šios šeimos vizitinė kortelė. "Mascaró " vynai brandinami Taragonos regione, šeimos vynuogynuose, anksčiau priklausiusiuose vienuoliams. "Mascaró " gėrimų gamybos procesas griežtai kontroliuojamas pačių šeimininkų – nuo vynuogių surinkimo iki išpilstymo į butelius.