Šis kakavos distiliatas sukurtas Mascaro šeimai bendradarbiaujant su šokolado meistru Zenonu Rovira bei padarytas iš 2007 kakavos derliaus "Terreiro Velho" plantacijos, esančios Sao Tome e Principe saloje, Gvinėjoje.
Spalva: skaidri.
Aromatas: kakavos bei tropinių vaisių.
Skonis: intensyvus, skrebučio niuansai.
Tiekti vėsų, tiek 16 - 18º C temperatūros prie desertų ar kokteiliuose.
Cukraus kiekis 40 g/l.
International Wine & Spirit Competition, 2008 - Bronze
Iš Katalonijos kilusioje Mascaró šeimoje jau trečios kartos atstovai daro vyną. Šeima gamina ne tik kavą (cava), bet ir baltąjį, rožinį, raudonąjį vyną bei kokybišką brendį. Ji geba senąsias tradicijas derinti su moderniomis technologijomis. "Mascaró" brendžiai gaminamas pagal specialias šeimos receptūras, naudojant dvigubą distiliavimo sistemą. "Mascaró" brendžiai yra šios šeimos vizitinė kortelė. "Mascaró " vynai brandinami Taragonos regione, šeimos vynuogynuose, anksčiau priklausiusiuose vienuoliams. "Mascaró " gėrimų gamybos procesas griežtai kontroliuojamas pačių šeimininkų – nuo vynuogių surinkimo iki išpilstymo į butelius.