Vilnius

Klaipėda

Michel Cluizel pieniško šokolado

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Michel Cluizel pieniško šokolado "Sardinės" dėžutėje 75 g

15.00

Aprašymas

Ne, tai visai ne pokštas, o skardinė, sukelianti praeities prisiminimus, pasakojimus iš vaikystės dienų: mūsų kūrinys privers jus nusišypsoti ir iš džiaugsmo išspausti seilę.

Šioje senovinės išvaizdos skardinėje yra gardžių 39 % pieniško šokolado sardinių. Puiki dovana, kuri tikrai pradžiugins ir mažus, ir didelius gurmanus.  Be pridėtinių kvapiklių.

Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakava, emulsiklis (lecitinas), Burbono vanilės ankštis.

Sudėtyje yra pieno, gali būti riešutų, gliuteno pėdsakų. 

Energinė vertė (100g): 2459,1 kJ / 588,3 kcal, riebalai 41 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 25,1 g, angliavandeniai 48,4 g, iš kurių cukrų 45,3 g, baltymai 7,2 g, druska 0,22 g. 

Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje. 

Apie gamintoją

M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.

Manufacture Cluizel

Manufacture Cluizel

Visos gamintojo prekės

Jums galėtų patikti