Raudonasis sausas
Chiroubles yra aukščiausiai virš jūros lygio esantis Cru, todėl derlius skinamas savaite vėliau nei kituose kaimeliuose.
Vynas yra daromas karboninės maceracijos proceso metu, kartu su laukinėmis mielių kultūromis. Prieš išpilstant į butelius, vynas nėra filtruojamas ar skaidrinamas. Todėl yra tinkamas veganams. Vynas pasižymi gėlių ir raudonų uogų aromatais bei svaresniais, kiek galingesniais, taninais.
Tiekti 14 - 16°C prie keptos anties krūtinėlės, kalakutienos, grilyje keptų veršienos patiekalų, vidutinio kietumo arba brandintų (Epoisses) sūrių.
Wild and pretty aromas of dried strawberries, red cherries, licorice and flowers. Touch of clay. It’s medium-bodied, fresh and open, with powdery tannins and a creamy finish. Drink now.
Istorija prasideda 1917 m .: mūsų prosenelis Auguste Faye buvo vyno pirklys Mâcon mieste. Atėjęs nusipirkti derliaus, jis pateko į Château de Javernand kerus ir galiausiai įsigijo visą turtą: pilį, vynuogyną ir gretimą žemę ...Šiandien Arthuras Fourneau ir jo pusseserė Mathilde Pénicaud atstovauja penktajai šeimos kartai. Nuo 2018 metų dalis ūkio perėjo prie ekologinio ūkininkavimo. Šeima didžiuojasi Beaujolais Cru Chiroublesas apeliacijose esančiu vynuogynu, kuris kvalifikuojamas kaip tipiškiausias Beaujolais, taip pat kaip moteriškiausias, tarsi elegancijos ženklas.