Vilnius

Klaipėda

Cluizel set of chocolates from France (pre-order)

The actual product may vary from the images shown on the website.

Cluizel set of chocolates from France (pre-order)

50,00

Description

PRE-ORDER – SHIPPING PLANNED FROM OCTOBER 15

This set is a true journey around the world curated by renowned French chocolatier Michel Cluizel. His La Laguna Lait 47 from Guatemala’s Lanquín Valley offers subtle notes of cappuccino, hot chocolate, hazelnut and buttery caramel. Mangaro Noir 71 transports you to Madagascar’s Mangaro plantations, where exotic and citrus fruit aromas mingle with gingerbread spices.

Grown in Brazil, Riachuelo charms with red-fruit tones, intense cocoa and a hint of licorice. An exceptional experience also comes from Vila Gracinda on the island of São Tomé, whose chocolate is enriched with mineral nuances and wild-herb aromas. From a Colombian plantation, El Jardin delights with intense caramel and honey notes.

The Mexican plantation Mokaya Noir BIO showcases Michel Cluizel’s craft with its exotic and dried-fruit character. Each bar in this set offers a unique flavour journey to distant corners of the world.

Set includes:

  • Michel Cluizel La Laguna Lait 47% – 70 g

  • Michel Cluizel Mangaro Noir 71% – 70 g

  • Michel Cluizel Riachuelo 51% – 70 g

  • Michel Cluizel Vila Gracinda 73% – 70 g

  • Michel Cluizel El Jardin 75% – 70 g

  • Michel Cluizel Mokaya Noir BIO 75% – 70 g

Chocolate presented in a gift bag.

About brand

M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.

Manufacture Cluizel

Manufacture Cluizel

France All brand products

You might also like