Raudonasis sausas
De Martino Estate Cabernet Sauvignon Maipo Valley 2022 – klasika moderniame Čilės stiliuje.
Elegantiškas raudonasis vynas iš Maipo slėnio, vieno garsiausių Čilės vyno regionų, žinomo dėl idealios klimato sąlygų klasikinėms „Bordeaux“ vynuogių veislėms.
12 mėn. brandinimas naudotuose ąžuolo statinėse suteikia vynui visą puokštę aromatų: nokių juodųjų serbentų, spanguolių, juodųjų slyvų, gervuogių, figų. Turtingo skonio, gaivus, traškios rūgšties, švelnių taninų.
Rekomenduojame tiekti 16 - 18 °C temperatūros su mėsos patiekalais su sodresniais padažais, miško grybų troškiniais, kietaisiais sūriais.
„De Martino“ vyninė – šeimos valdoma įmonė, įkurta 1934 m. Pietro De Martino, išeivio iš Italijos, kuris sukūrė idealias sąlygas gaminti vynus Maipo slėnyje. Vyninė nuolat investuoja į ekologinę vynininkystę bei tvarų ūkininkavimą, siekdama atskleisti Čilės regionų įvairovę ir autentišką terroir išraišką. Vyndariai nuolat keliauja po skirtingas Čilės vietoves, ieškodami unikalių plotų individualaus, išskirtinio vyno gamybai, siekdami įrodyti, kad Čilėje galima gaminti aukščiausios kokybės vynus. De Martino buvo pirmieji, ėmę eksportuoti „Carmenere“ vyną į užsienio šalis 1996 m., o šiuo metu jų daromi atskirų vynuogynų vynai nuolat sulaukia aukštų įvertinimų tiek iš vyno kritikų, tiek iš entuziastų bei profesionalų.
Vyno stilius
De Martino vynai pasižymi gaivia rūgštimi, vaisiškumu ir žemiškais akcentais bei išskirtiniu minerališkumu – savybėmis, kurios kiek rečiau sutinkamos Naujojo Pasaulio vynuose.
Prestižiniai vynuogynai
De Martino vynų gamybai naudojamos vynuogės auginamos unikaliuose Čilės regionuose:
Brandinimas ir vartojimo laikotarpis
Vynai brandinami tiek moderniomis, tiek tradicinėmis technologijomis, leidžiančiomis išlaikyti jų autentiškumą ir pabrėžti vietos terroir. Nors dauguma De Martino vynų yra geriami iš karto, kai kurie variantai turi potencialą ilgai bręsti, įgaudami dar daugiau kompleksiškų natų.