Baltasis sausas
Vynas gaminas iš rankomis skintų uogų, augančių kalkakmenio bei silicio dioksido gausiame dirvožemyje. Šlaitai nukreipti į pietus, kuriuose sirpsta 1994 - 2004 apsodinti vynuogynai. Fermentacija vykdoma lėtai ąžuolinėse talpose (500l ) kol vynas tampa sausas (mažiau nei 2 g likutinio cukraus litre).
Aukso geltonumo spalvos vynas kvepia sodo obuoliais, džiovintomis ramunėlėmis, baltais kaulavaisiais. Dėl skurdaus dirvožemio vynas įgauna liesą, griežtą charakterį su juntamu sūrstelėjimu. Ilgas poskonis, lydimas nokių citrinų, jazminaičių, minerališkumo aromatais.
Patiekti 9 -11 °C temperatūros prie vištienos ir kitų baltos mėsos patiekalų, rūkytos lašišos ar oto.
Domaine Bernard Baudry – vienas iš žinomaisių Chinon apeliacijos Luaros slėnyje. Bernardo ir jo sūnaus Matthieu gaminamo vyno stilius pabrėžia ryškius, švarius, tobulai sunokusių Cabernet Franc vynuogių skonius ir kvapus. Šitai pasiekti padeda moderni vynininkystė bei tvarios žemdirbystės praktika 30 ha nuosavų vynuogynų.