Alyvuogių ir vasarinių trumų kremas – puiki alternatyva greitam patiekalui. Dėl savo tipiško alyvuogių ir trumų skonio ir paprasto naudojimo yra universalus ir tobulai tinkantis prie daugelio patiekalu.
Sudedomosios dalys: grybai (Agaricus bisporus), ypač tyras alyvuogių aliejus, juodosios alyvuogės 18,5%, saulėgrąžų aliejus, vasariniai trumai 3%(Tuber aestivum Vitt.), ančiuviai, kaparėliai, druska, kvapiosios medžiagos.
Energinė vertė (100g): 1520 kJ/369kcal, riebalai 38,2g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,6g, angliavandeniai 0,8g, iš kurių cukrų 0,6g, skaidulų 4,6g, baltymai 3,5g, druska 1,66g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas.
as a small laboratory in the town of Pietralunga quickly grew into a respected truffle business, as the company started presenting its products at the most important industry fairs across Italy. This marked the beginning of its reputation within the world of gourmet food production.
Sharing a deep love for truffles — through top-quality products, culinary traditions and the unique character of their region — has always been, and remains, the core mission of Giuliano Tartufi.
It is no coincidence that the company’s emblem features a truffle flower: a symbol of genuine, enduring and unbreakable devotion to truffles.