Alyvuogių ir vasarinių trumų kremas – puiki alternatyva greitam patiekalui. Dėl savo tipiško alyvuogių ir triufelių skonio ir paprasto naudojimo yra universalus ir tobulai tinkantis prie daugelio patiekalu.
Sudedomosios dalys: grybai (Agaricus bisporus), ypač tyras alyvuogių aliejus, juodosios alyvuogės 18,5%, saulėgrąžų aliejus, vasariniai trumai 3%(Tuber aestivum Vitt.), ančiuviai, kaparėliai, druska, kvapiosios medžiagos.
Energinė vertė (100g): 1520 kJ/369kcal, riebalai 38,2g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,6g, angliavandeniai 0,8g, iš kurių cukrų 0,6g, skaidulų 4,6g, baltymai 3,5g, druska 1,66g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas.
Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.
Giuliano Tartufi kompanija gimė 1991 metais iš jauno Giuliano Martinelli pomėgio ir aistros – trumų medžioklės. Pirmiausia įsikūręs nedidelėje laboratorijoje Pietralungos mieste, ir iškart po to pradėdamas dalyvauti kai kuriose svarbiausiose šios verslo srities Italijoje parodose, taip įsitvirtina maisto produktų gamybos rinkoje. Dalintis aistra trumams – jų aukščiausio lygio produkcija, kulinarinėmis tradicijoms, savo krašto ypatumais visame pasaulyje - visada buvo ir bus G. Tartufi įmonės tikslas. Neatsitiktinai kompaniją reprezentuojantis grafinis elementas yra trumų žiedas – tikros, amžinos ir neišardomos meilės trumams simbolis.