Black Truffle Sauce – a product that can be easily paired with many dishes: fresh pasta, rice, roasted meat or vegetables (especially potatoes, eggplants, artichokes, peppers), to season an omelet or spread on toasted bread.
Ingredients: mushrooms (Agaricus bisporus), sunflower oil, summer truffles (5%) (Tuber aestivum Vitt.), black olives, porcini mushrooms, salt, sugar, pepper, cuttlefish ink, truffle and natural flavorings.
Nutritional value (per 100 g): 1479 kJ / 359 kcal, fat 36 g, of which saturates 4.1 g, carbohydrates 4.7 g, of which sugars 0.9 g, fiber 2.8 g, protein 2.9 g, salt 1.3 g.
Store in a cool, dry place. Protect from direct sunlight and heat. Once opened, keep refrigerated and consume within 7 days.
Giuliano Tartufi kompanija gimė 1991 metais iš jauno Giuliano Martinelli pomėgio ir aistros – trumų medžioklės. Pirmiausia įsikūręs nedidelėje laboratorijoje Pietralungos mieste, ir iškart po to pradėdamas dalyvauti kai kuriose svarbiausiose šios verslo srities Italijoje parodose, taip įsitvirtina maisto produktų gamybos rinkoje. Dalintis aistra trumams – jų aukščiausio lygio produkcija, kulinarinėmis tradicijoms, savo krašto ypatumais visame pasaulyje - visada buvo ir bus G. Tartufi įmonės tikslas. Neatsitiktinai kompaniją reprezentuojantis grafinis elementas yra trumų žiedas – tikros, amžinos ir neišardomos meilės trumams simbolis.