Juodųjų trumų užtepėlė - produktas, kurį labai lengvai derinti su daugeliu patiekalų: šviežiais makaronais, ryžiais, kepta mėsa ar daržovėmis (labiausiai: bulvės, baklažanai, artišokai, paprikos), pagardinti omletą ar tepti ant paskrudintos duonos.
Sudedamosios dalys: pievagrybiai (Agaricus bisporus), saulėgrąžų aliejus, vasariniai trumai (5%) (Tuber aestivum Vitt.), juodosios alyvuogės, baravykai, druska, cukrus, pipirai, juodosios sepijos rašalas, trumų ir natūralūs aromatai.
Energinė vertė (100g): 1479 kJ / 359 kcal, riebalai 36 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,1 g, angliavandeniai 4,7 g, iš kurių cukrūs 0,9 g, skaidulų 2,8 g, baltymai 2,9 g, druska 1,3 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas.
Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.
Giuliano Tartufi kompanija gimė 1991 metais iš jauno Giuliano Martinelli pomėgio ir aistros – trumų medžioklės. Pirmiausia įsikūręs nedidelėje laboratorijoje Pietralungos mieste, ir iškart po to pradėdamas dalyvauti kai kuriose svarbiausiose šios verslo srities Italijoje parodose, taip įsitvirtina maisto produktų gamybos rinkoje. Dalintis aistra trumams – jų aukščiausio lygio produkcija, kulinarinėmis tradicijoms, savo krašto ypatumais visame pasaulyje - visada buvo ir bus G. Tartufi įmonės tikslas. Neatsitiktinai kompaniją reprezentuojantis grafinis elementas yra trumų žiedas – tikros, amžinos ir neišardomos meilės trumams simbolis.