Duck foie gras pâté flavoured with Armagnac.
Ingredients: duck livers (40%), duck fat, water, cream, Armagnac (1.7%), salt, milk proteins, sugar, pepper, poultry stock, antioxidant: ascorbic acid (E300), preservative: sodium nitrate (E250).
Contains traces of milk and milk products.
Nutritional value (per 100 g): 1789 kJ / 434 kcal; fat 44 g, of which saturated fatty acids 15 g; carbohydrates 0.3 g, of which sugars 0.6 g; protein 10.1 g; salt 1.3 g.
Store in a cool, dry place. Protect from direct sunlight and heat. Once opened, keep refrigerated and consume within 24 hours.
1950 metais ponas Jean Larnaudie, su 8 entuziastais įkūrė įmonę, kuri labai greitai tapo pripažinta tiek įvairiose konkursuose, tiek tarptautiniu mastu. Įsikūrusi Figeac en Quercy miestelyje Prancūzijoje „Jean Larnaudie" kompanija jau beveik 60 metų saugo savo kraštui būdingos virtuvės paslaptis ir delikatesų gaminimo patirtį, kur kepenėlės foie gras gamybai yra itin kruopščiai atrenkamos, o tikrasis foie gras vis dar gaminamas rankomis tradiciniu metodu. 2005 foie gras oficialiai tapus Prancūzijos kultūros paveldu, “Jean Larnaudie” laiko savo pareiga saugoti foie gras gamybos filosofiją, tradicijas ir kokybę ir teigia, kad “kiekvienas receptas sukurtas Larnaudie yra aromatingų ir rafinuotų akimirkų pažadas”.