Anties kepenėlių paštetas pagardintas armanjaku.
Sudedamosios dalys: ančių kepenėlės (40%), ančių taukai, vanduo, grietinėlė, armanjakas (1,7%), druska, pieno baltymai, cukrus, pipirai, paukštienos sultinys, antioksidantas: askorbo rūgštis (E300), konservantas: sodos nitratas (E250).
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 1789 kJ / 434 kcal, riebalai 44 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 15 g, angliavandeniai 0,3 g, iš kurių cukrų 0,6 g, baltymai 10,1 g, druska 1,3 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per parą.
1950 metais ponas Jean Larnaudie, su 8 entuziastais įkūrė įmonę, kuri labai greitai tapo pripažinta tiek įvairiose konkursuose, tiek tarptautiniu mastu. Įsikūrusi Figeac en Quercy miestelyje Prancūzijoje „Jean Larnaudie" kompanija jau beveik 60 metų saugo savo kraštui būdingos virtuvės paslaptis ir delikatesų gaminimo patirtį, kur kepenėlės foie gras gamybai yra itin kruopščiai atrenkamos, o tikrasis foie gras vis dar gaminamas rankomis tradiciniu metodu. 2005 foie gras oficialiai tapus Prancūzijos kultūros paveldu, “Jean Larnaudie” laiko savo pareiga saugoti foie gras gamybos filosofiją, tradicijas ir kokybę ir teigia, kad “kiekvienas receptas sukurtas Larnaudie yra aromatingų ir rafinuotų akimirkų pažadas”.