Red dry
Syrah vynuogynai sirpsta į pietus nukreiptuose šlaituose, kurių dirvožemio tipą sudaro molis, žvyras ir regione gerai žinomi akmeniniai riduliai. Vidutinis vynmedžių amžius - 25 metai. Vynuogės skinamos rankomis. 85 % vyno brandinta betono talpose 12 mėnesių, siekiant išsaugoti vaisišką ir minerališką vyno charakterį. Likusi vyno dalis brandinta ąžuolo statinėse, siekiant išlaikyti vyno tvirtą vyno stilių.
Intensyvios rubino spalvos vynas kvepia juodaisiais serbentais, miško uogomis bei avietėmis. Burnoje juntama tvirta vyno struktūra, tankūs taninai, vanilės ir mėlynių uogienės finišas.
Tiekti 16-18 °C temperatūros su žvėrienos, ėrienos ar keptos jautienos patiekalais, mėsos troškiniais, kietais brandintais sūriais.
Black cherries and black olives appear on the nose of the 2018 Crozes Hermitage les Meysonniers. It's more savory and complex than the la Petite Ruche bottling, being medium to full-bodied, with a silky texture and decent length. The 2018s look very successful at Chapoutier, and this sexy Crozes is no exception.
The story began with Michel Chapoutier, a unique man with a thirst for knowledge, definitely one of a kind. Michel is openminded and always willing to learn. He seeks to discover and reflect the full potential of his terroirs and let the soils express their true character. That which gives the wines their signature style. This now forms the basis of the M. Chapoutier ethos and our team strives to reveal the very best of what the soils have to offer.