Prisirpusios raudonosios vyšnios, kruopščiai atrinktas armanjakas ir juodasis šokoladas, pagamintas iš aukščiausios kokybės kakavos pupelių yra pagrindiniai šių saldėsių komponentai. Vyšnių koteliai nevalgomi.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos masė (min. kakavos kiekis 54 %), Morello vyšnios, kakavos sviestas, alkoholis (5 %), vanduo, gliukozės sirupas, armanjakas, nenugriebto pieno milteliai, dehydruotas sviestas, natūralus vanilės kvapiklis, šelakas.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų. Gali būti vaisių gabaliukų.
Energinė vertė (100g): 1736 kJ / 415 kcal, riebalai 19 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 12 g, angliavandeniai 54 g, iš kurių cukrų 50 g, baltymai 4 g, druska 0,02 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.
"Mademoiselle de Margaux," located in Margaux, a prestigious region of Bordeaux, France, has been crafting exceptional chocolate products since 1969. Initially renowned for its "Guinettes" (cherries in dark chocolate with Armagnac) and high-quality chocolate tiles, the company unexpectedly rose to fame with "Sarments du Médoc" – unique, vine-shoot-like chocolate sticks. This product, born from a technical error, became the company's true hallmark, earning international acclaim.
Chocolate Style
"Mademoiselle de Margaux" chocolate is characterized by elegance, subtlety, and the highest quality. Each product reflects French craftsmanship and attention to detail.
Prestigious Products
"Mademoiselle de Margaux" prides itself on its iconic products that have earned international recognition:
Pairing and Enjoyment
"Mademoiselle de Margaux" chocolate is designed for enjoyment. "Sarments du Médoc" pairs perfectly with champagne, wine, or spirits, creating a luxurious and refined combination. "Guinettes" are a perfect dessert or gift for special occasions. These chocolate products are meant to be enjoyed at any time, and their quality and taste remain impeccable.