Dark chocolate (99%) has been the world’s most intense chocolate since its creation in 1989. The exceptionally high cocoa content gives it intensity and uniqueness, while the spices (ginger, cinnamon, Bourbon vanilla pod) enhance enjoyment and highlight the aromas. No added flavourings.
Ingredients: cocoa, sugar, ginger, cinnamon, Bourbon vanilla pod.
May contain traces of nuts, gluten and milk.
Nutrition (per 100 g): Energy 2547 kJ / 609 kcal; fat 55 g, of which saturates 34 g; carbohydrates 24 g, of which sugars 1 g; protein 12 g; salt 0.02 g.
Storage: keep in a dry place at 16–18 °C.
Product appearance may differ slightly from the photograph shown in the online store due to monitor settings.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.