Barbekiu padažas su vasariniais trumais - savo ypatingu skoniu ir dūmo aromatu tiks prie bet kokio grilyje kepto maisto: vištienos sparnelių, žvėrienos dešrelių, šonkaulių, daržovių, suteikdamas originalų, gurmanišką skonio pojūtį.
Sudedamosios dalys: barbekiu padažas 95,5% (pomidorų pasta, cukrus, vanduo, vyno actas, gliukozės-fruktozės sirupas, druska, krakmolas, kvapiosios medžiagos, svogūnų pudra, aitriųjų paprikų pudra), vsariniai trumai 3% (Tuber aestivum Vitt.), kvapiosios medžagos.
Sudėtyje gali būti sulfitų pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 591 kJ/139 kcal, riebalai 1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, angliavandeniai 32 g, iš kurių cukrų 26 g, baltymai 3 g, druska 4 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas.
Giuliano Tartufi kompanija gimė 1991 metais iš jauno Giuliano Martinelli pomėgio ir aistros – trumų medžioklės. Pirmiausia įsikūręs nedidelėje laboratorijoje Pietralungos mieste, ir iškart po to pradėdamas dalyvauti kai kuriose svarbiausiose šios verslo srities Italijoje parodose, taip įsitvirtina maisto produktų gamybos rinkoje. Dalintis aistra trumams – jų aukščiausio lygio produkcija, kulinarinėmis tradicijoms, savo krašto ypatumais visame pasaulyje - visada buvo ir bus G. Tartufi įmonės tikslas. Neatsitiktinai kompaniją reprezentuojantis grafinis elementas yra trumų žiedas – tikros, amžinos ir neišardomos meilės trumams simbolis.