Red dry
Šis vynas išsiskiria elegancija ir pusiausvyra. Jis yra platus, mėsingas, šiltas ir apvalus, pasižymintis išskirtiniu tankiu bei įspūdinga poskonio trukme. Aromate dominuoja prieskoninės žolelės, saldymedis, šokoladas ir braškės.
Vynas gaminamas iš 90 metų senumo Barbe Rac vynuogyno derliaus. Fermentacija vyksta betoninėse talpose iki 3 savaičių, palaikant 30–33°C temperatūrą, o vėliau vynas 16 mėnesių brandinamas ąžuolo statinėse, įgaudamas dar daugiau kompleksiškumo ir gilumo.
Tiekti 16 - 18 °C temperatūros prie raudonos mėsos kepsnių ar jų troškinių, brandesnių sūrių.
The story began with Michel Chapoutier, a unique man with a thirst for knowledge, definitely one of a kind. Michel is openminded and always willing to learn. He seeks to discover and reflect the full potential of his terroirs and let the soils express their true character. That which gives the wines their signature style. This now forms the basis of the M. Chapoutier ethos and our team strives to reveal the very best of what the soils have to offer.