Vilnius

Klaipėda

Michel Cluizel juodojo ir pieniško šokolado saldainių asorti

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Michel Cluizel juodojo ir pieniško šokolado saldainių asorti "Noir & Lait 15" 165 g

26.00

Aprašymas

15 skirtingų juodojo ir pieniško šokolado saldiniai kviečia leistis į nepakartojamą kelionę po CLUIZEL pasaulį. Šioje šokoladinėje kelionėje, kurioje susilieja stiprus juodojo šokolado charakteris ir pieniško šokolado kreminis švelnumas, pristatomi mūsų mėgstamiausi kūriniai: glaistai, pralinés, karamelės. Be pridėtinių kvapiklių.

Sudedamosios dalys: cukrus, kakava, kakavos sviestas, lazdynų riešutai, migdolų riešutai, konditerinis sviestas, nenugriebto pieno milteliai, aviečių pasta (avietės, rafinuoto cukraus sirupas), grietinėlė, gliukozės sirupas, rafinuotas cukrus, stabilizatorius (sorbitolio sirupas), spanguolės, emulsiklis (lecitinas), medus, kavos pupelės, Guerando druska, avietės, tirštiklis (pektinas), Espelette pipirai, dažikliai (kurkuminas, karminas), Burbono vanilės ankštis, imbieras, cinamonas.

Sudėtyje yra pieno, riešutų (lazdynų, migdolų), kiaušinių, gali būti gliuteno pėdsakų. 

Energinė vertė (100g): 2284 kJ/547 kcal, riebalai 39 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21 g, angliavandeniai 41 g, iš kurių cukrų 37 g, baltymai 6 g, druska 0,09 g. 

Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje. 

Apie gamintoją

M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.

Manufacture Cluizel

Manufacture Cluizel

Visos gamintojo prekės

Jums galėtų patikti