15 skirtingų juodojo ir pieniško šokolado saldiniai kviečia leistis į nepakartojamą kelionę po CLUIZEL pasaulį. Šioje šokoladinėje kelionėje, kurioje susilieja stiprus juodojo šokolado charakteris ir pieniško šokolado kreminis švelnumas, pristatomi mūsų mėgstamiausi kūriniai: glaistai, pralinés, karamelės. Be pridėtinių kvapiklių.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakava, kakavos sviestas, lazdynų riešutai, migdolų riešutai, konditerinis sviestas, nenugriebto pieno milteliai, aviečių pasta (avietės, rafinuoto cukraus sirupas), grietinėlė, gliukozės sirupas, rafinuotas cukrus, stabilizatorius (sorbitolio sirupas), spanguolės, emulsiklis (lecitinas), medus, kavos pupelės, Guerando druska, avietės, tirštiklis (pektinas), Espelette pipirai, dažikliai (kurkuminas, karminas), Burbono vanilės ankštis, imbieras, cinamonas.
Sudėtyje yra pieno, riešutų (lazdynų, migdolų), kiaušinių, gali būti gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2284 kJ/547 kcal, riebalai 39 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21 g, angliavandeniai 41 g, iš kurių cukrų 37 g, baltymai 6 g, druska 0,09 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M. Cluizel is one of the most respected chocolate makers in the world. Only the highest quality chocolate — no compromises! At the family-owned French Cluizel chocolate factory, now run by the third generation of chocolatiers, the entire production process takes place under one roof — from processing cocoa beans to creating cocoa mass, chocolate bars, and pralines.
The main mission of the Cluizel chocolate masters is to preserve as much of the cocoa’s natural flavor and nutritional qualities as possible. To achieve this, the beans are carefully prepared right on the plantation: immediately after harvesting, they undergo an initial fermentation, and later travel to the Cluizel manufactory, where they are slowly roasted to achieve the perfect texture. The roasting stage is crucial, as it reveals the true, natural character of the cocoa bean.