Aukščiausios kokybės šokolado asorti sudaro 16 tamsaus šokolado gabaliukų. Kakava gaunama iš viso pasaulio plantacijų, su kuriomis Cluizel glaudžiai bendradarbiauja:
Sudedamosios dalys: kakava, kakavos sviestas, cukrus, dehidruotas sviestas, grietinėlė, stabilizatorius (sorbitolio sirupas), kakavos pudra, invertuotas cukrus, emulsiklis (sojų lecitinas), Burbono vanilės ankštis.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų. Gali būti riešutų ir gliuteno pėdsakų. Be pridėtinių kvapiklių.
Energinė vertė (100g): 2406 kJ/ 576 kcal, riebalai 43 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 27 g, angliavandeniai 32 g, iš kurių cukrų 28 g, baltymai 8 g, druska 0,02 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M. Cluizel is one of the most respected chocolate makers in the world. Only the highest quality chocolate — no compromises! At the family-owned French Cluizel chocolate factory, now run by the third generation of chocolatiers, the entire production process takes place under one roof — from processing cocoa beans to creating cocoa mass, chocolate bars, and pralines.
The main mission of the Cluizel chocolate masters is to preserve as much of the cocoa’s natural flavor and nutritional qualities as possible. To achieve this, the beans are carefully prepared right on the plantation: immediately after harvesting, they undergo an initial fermentation, and later travel to the Cluizel manufactory, where they are slowly roasted to achieve the perfect texture. The roasting stage is crucial, as it reveals the true, natural character of the cocoa bean.