Aukščiausios kokybės šokolado asorti sudaro 16 tamsaus šokolado gabaliukų. Kakava gaunama iš viso pasaulio plantacijų, su kuriomis Cluizel glaudžiai bendradarbiauja:
Sudedamosios dalys: kakava, kakavos sviestas, cukrus, dehidruotas sviestas, grietinėlė, stabilizatorius (sorbitolio sirupas), kakavos pudra, invertuotas cukrus, emulsiklis (sojų lecitinas), Burbono vanilės ankštis.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų. Gali būti riešutų ir gliuteno pėdsakų. Be pridėtinių kvapiklių.
Energinė vertė (100g): 2406 kJ/ 576 kcal, riebalai 43 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 27 g, angliavandeniai 32 g, iš kurių cukrų 28 g, baltymai 8 g, druska 0,02 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.