Ši užtepėlė - tikra odė gurmaniškam malonumui - kreminė 42 % lazdynų riešutų ir šokolado pralinė. Itin švelnios tekstūros užtepėlė, puikiai tinka pertepti skrebučius, brioche duoną, blynus.
Pagaminta be jokių pridėtinių kvapiųjų medžiagų, palmių aliejaus.
Sudedamosios dalys: cukrus, migdolų riešutai, lazdynų riešutai, konditerinis sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakava, emulsiklis (rapsų lecitinas), Burbono vanilės ankštis.
Sudėtyje yra riešutų (migdolų, lazdynų) pėdsakų. Gali būti gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100 g): 2283,74 kJ / 546,35 kcal, riebalai 35,49 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10,08 g, angliavandeniai 46,5 g, iš kurių cukrų 43,26 g, baltymai 9,97 g, druska 0,08 g.
Geriausia laikyti nuo 16 iki 18 °C, sausoje vietoje.
M. Cluizel is one of the most respected chocolate makers in the world. Only the highest quality chocolate — no compromises! At the family-owned French Cluizel chocolate factory, now run by the third generation of chocolatiers, the entire production process takes place under one roof — from processing cocoa beans to creating cocoa mass, chocolate bars, and pralines.
The main mission of the Cluizel chocolate masters is to preserve as much of the cocoa’s natural flavor and nutritional qualities as possible. To achieve this, the beans are carefully prepared right on the plantation: immediately after harvesting, they undergo an initial fermentation, and later travel to the Cluizel manufactory, where they are slowly roasted to achieve the perfect texture. The roasting stage is crucial, as it reveals the true, natural character of the cocoa bean.