Vilnius

  • Stumbrų g. 15, Vilnius
  • +370 5 213 8431
  • stumbrai@vynoklubas.lt
  • I-V 10:00 - 20:00 VI 10:00 - 18:00
  • Show map

Klaipėda

  • Liepų g. 20, Klaipėda
  • +37046219675
  • klaipeda@vynoklubas.lt
  • I-V 11:00 - 19:00 VI 11:00 - 17:00
  • Show map
Michel Cluizel chocolate Fleur De Sel Noir 72 % 70 g

The actual product may vary from the images shown on the website.

Michel Cluizel chocolate Fleur De Sel Noir 72 % 70 g

8,00

Description

Juodasis šokoladas (min. 72 % kakavos) pagardintas prancūziška druska, kuri paryškina šokolado skonį, bei suteikia lengvo traškumo. 

Sudedamosios dalys: kakava, cukrus, kakavos sviestas, druska, verbenos uogos, Burbono vanilės ankštis. 

Sudėtyje yra pieno ar jo produktų pėdsakų. Gali būti kiaušinių, riešutų ir gliuteno pėdsakų.

Energinė vertė (100g): 2427,3 kJ / 580,7 kcal, riebalai 44,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 27,7 g, angliavandeniai 29,7 g, iš kurių cukrų 25,3 g, baltymai 8 g, druska 0,02 g. 

Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje. 

About brand

M. Cluizel is one of the most respected chocolate makers in the world. Only the highest quality chocolate — no compromises! At the family-owned French Cluizel chocolate factory, now run by the third generation of chocolatiers, the entire production process takes place under one roof — from processing cocoa beans to creating cocoa mass, chocolate bars, and pralines.

The main mission of the Cluizel chocolate masters is to preserve as much of the cocoa’s natural flavor and nutritional qualities as possible. To achieve this, the beans are carefully prepared right on the plantation: immediately after harvesting, they undergo an initial fermentation, and later travel to the Cluizel manufactory, where they are slowly roasted to achieve the perfect texture. The roasting stage is crucial, as it reveals the true, natural character of the cocoa bean.

Manufacture Cluizel

Manufacture Cluizel

France All brand products

You might also like