Vilnius

  • Stumbrų g. 15, Vilnius
  • +370 5 213 8431
  • stumbrai@vynoklubas.lt
  • I-V 10:00 - 20:00 VI 10:00 - 18:00
  • Show map

Klaipėda

  • Liepų g. 20, Klaipėda
  • +37046219675
  • klaipeda@vynoklubas.lt
  • I-V 11:00 - 19:00 VI 11:00 - 17:00
  • Show map
Michel Cluizel chocolate Framboise & Cranberry Noir 72 % 100 g

The actual product may vary from the images shown on the website.

Michel Cluizel chocolate Framboise & Cranberry Noir 72 % 100 g

9,00

Description

Ši Nobel Ingredients ženklu paženklinta plytelė užtikrina, kad ją gaminant naudoti ingredientai yra autentiški. 72 % juodąjį šokoladą, pasižymintį intensyvumu, pakylėja aviečių ir spanguolių aitrumas, cukruotų citrinų saldumas ir skrudintų karamelizuotų migdolų natos. Traški, burnoje tirpstanti plytelė, skleidžia galingus kakavos aromatus, kurie suteiks Jums tikrą malonumo akimirką.

Sudedamosios dalys: kakava, cukrus, migdolų riešutai, cukruoti citrinos gabalėliai (citrina, cukrus, gliukozės sirupas), kakavos sviestas, spanguolės, avietės, gliukozės sirupas, dengiamoji medžiaga (šelakas), Burbono vanilė.

Sudėtyje yra migdolų riešutų pėdsakų, gali būti pieno ir jo produktų, kiaušinių, gliuteno pėdsakų. 

Energinė vertė (100g): 2265 kJ/ 542 kcal, riebalai 38 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21 g, angliavandeniai 37 g, iš kurių cukrų 32 g, baltymai 8 g, druska 0,02 g. 

Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje. 

About brand

M. Cluizel is one of the most respected chocolate makers in the world. Only the highest quality chocolate — no compromises! At the family-owned French Cluizel chocolate factory, now run by the third generation of chocolatiers, the entire production process takes place under one roof — from processing cocoa beans to creating cocoa mass, chocolate bars, and pralines.

The main mission of the Cluizel chocolate masters is to preserve as much of the cocoa’s natural flavor and nutritional qualities as possible. To achieve this, the beans are carefully prepared right on the plantation: immediately after harvesting, they undergo an initial fermentation, and later travel to the Cluizel manufactory, where they are slowly roasted to achieve the perfect texture. The roasting stage is crucial, as it reveals the true, natural character of the cocoa bean.

Manufacture Cluizel

Manufacture Cluizel

France All brand products

You might also like