A subtly sweet white fig jam made in the Figeac region of France. It stands out for its natural fig fruitiness, light citrus acidity, and gentle spicy notes. It pairs beautifully with foie gras, aged cheeses, poultry dishes, or as a gourmet addition to desserts.
Ingredients: fig jam: figs 60%, sugar, gelling agent – pectin, wine vinegar, concentrated lemon juice, salt, pepper.
Nutritional value (100 g): 86 kcal / 203 kJ; fat 0.5 g, of which saturated fatty acids 0.1 g; carbohydrates 48 g, of which sugars 48 g; protein 0.6 g; salt 0.13 g.
Once opened, keep refrigerated and consume within 24 hours.
1950 metais ponas Jean Larnaudie, su 8 entuziastais įkūrė įmonę, kuri labai greitai tapo pripažinta tiek įvairiose konkursuose, tiek tarptautiniu mastu. Įsikūrusi Figeac en Quercy miestelyje Prancūzijoje „Jean Larnaudie" kompanija jau beveik 60 metų saugo savo kraštui būdingos virtuvės paslaptis ir delikatesų gaminimo patirtį, kur kepenėlės foie gras gamybai yra itin kruopščiai atrenkamos, o tikrasis foie gras vis dar gaminamas rankomis tradiciniu metodu. 2005 foie gras oficialiai tapus Prancūzijos kultūros paveldu, “Jean Larnaudie” laiko savo pareiga saugoti foie gras gamybos filosofiją, tradicijas ir kokybę ir teigia, kad “kiekvienas receptas sukurtas Larnaudie yra aromatingų ir rafinuotų akimirkų pažadas”.