Šešios pieniško šokolado (min. 39%) lazdelės dailioje sardinių paveikslėlio pakuotėje. Švelnios, kreminės tektūros šokoladas gali būti šmaikšti dovana. Be pridėtinių kvapiklių.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakava, emulsiklis (rapsų lecitinas), burbono vanilės ankštis.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, gali būti riešutų, gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2457 kJ / 588 kcal, riebalai 41 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 25 g, angliavandeniai 46 g, iš kurių cukrų 45 g, baltymai 7 g, druska 0,22 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M. Cluizel is one of the most respected chocolate makers in the world. Only the highest quality chocolate — no compromises! At the family-owned French Cluizel chocolate factory, now run by the third generation of chocolatiers, the entire production process takes place under one roof — from processing cocoa beans to creating cocoa mass, chocolate bars, and pralines.
The main mission of the Cluizel chocolate masters is to preserve as much of the cocoa’s natural flavor and nutritional qualities as possible. To achieve this, the beans are carefully prepared right on the plantation: immediately after harvesting, they undergo an initial fermentation, and later travel to the Cluizel manufactory, where they are slowly roasted to achieve the perfect texture. The roasting stage is crucial, as it reveals the true, natural character of the cocoa bean.