Gvatemaloje, Lanquín slėnyje esančioje La Laguna plantacijoje vyrauja idiliškai šiltas vandenyno klimatas. Be to, čia gausu vandens šaltinių, nes ji yra šalia natūralių krioklių. Dėl puikios aplinkos pupelės auga lėtai ir iš jų išauginama tropinio, gaivaus skonio kakava.
Ši plytelė kviečia pasimėgauti gardžiomis slyvų, skrudintos kakavos, svieste virtų obuolių, saldymedžio ir pikantiškų mėtų natų natomis.
Sudedamosios dalys: kakava, cukrus, kakavos sviestas.
Sudėtyje yra pieno ar jo produktų pėdsakų. Gali būti riešutų, gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2386 kJ / 571 kcal, riebalai 42 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 26 g, angliavandeniai 34 g, iš kurių cukrų 30 g, baltymai 7 g, druska 0,02 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.