Nepasterizuotas, natūralios fermentacijos sidras.
Šis Cidre Bouche Brut sidras gaminamas tradiciniu metodu:
Rankiniu arba mechaniniu metodu surenkamas obuolių derlius, nuplaunama ir sutraiškoma. Gautas minkštimas su sultimis pilamas į atvirus kubilus, kad sultys įgautų tinkamą spalvą ir atsiskleistų aromatai. Minkštimas spaudžiamas sultims išgauti, nedaroma filtracija. Lėta fermentacija trunka nuo 1 iki 4 mėnesių, natūralaus putojimo susidarymas butelyje trunka iki 3 mėnesių.
Aukso spalvos su oranžiniu atspalviu.
Aromate juntami prinokę vaisiai (labiausiai obuoliai). Turtingo skonio, gero balanso tarp saldumo ir kartumo, juntamas sausumo pojūtis.
Patiekti 8-10°C kaip aperityvą, "kir normand" kokteiliui gaminti (su juodųjų serbentų likeriu Creme de Cassis), prie virtos kiaulienos, griliuje keptų mėsos patiekalų.
Penktos kartos valdoma kalvadoso distilerija. François Huet (1859-1925) Pradėjo gaminti pirmuosius "Pierre Huet" distilerijos kalvadosus. Pierre Huet (1890-1975) Francois sūnus, kuris parduodavo savo produkciją geriausiems restoranams (Paul Bocuse, Taillevent, Guérard...). François Huet (1921-2013) Francois anūkas, aistringas distiliuotojas, kuris gamino konkrečių metų ("Vintage") kalvadosus, kurie iki šių dienų yra šeimos pasididžiavimas. Pierre and Philippe Huet Francois proanūkiai, kurie prisijungė prie šeimos verslo (1970 ir 1972). Cyril Marchand-Huetand ir François-Xavier Huet Penktoji karta prisijungusi prie šeimos verslo bei tęsia šeimos tradicijas.