Michel Cluizel pieniško šokolado (45 %) batonėlis su razinų, migdolų ir laždyno riešutų kremu.
Saldi pagunda ir poilsio akimirka viename. Pagaminta iš 45 % pieniško šokolado, sumaišyto su lazdynų riešutų kremu, pagardinta razinomis ir riešutais, ši plytelė sujungia kremišką švelnumą ir malonų traškesį.
Kiekvienas ingredientas atrinktas dėl aukščiausios kokybės ir autentiško skonio, todėl kiekvienas kąsnis – tai harmoningas intensyvaus šokolado, riešutų ir vaisių derinys. Tirpstanti burnoje ir kartu traški – ši plytelė kviečia atsipalaiduoti ir pasimėgauti pieniško šokolado švelnumu bei subtilia skonių pusiausvyra.
Sudedamosios dalys: lazdynų riešutai, cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakava, razinos, migdolų riešutai, burbono vanilės ankštis.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, riešutų (lazdynų ir migdolų riešutai). Gali būti kiaušinių ir gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2467,2 kJ / 590,2 kcal, riebalai 44,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 20,3 g, angliavandeniai 38,2 g, iš kurių cukrų 33,3 g, baltymai 8,5 g, druska 0,16 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M. Cluizel is one of the most respected chocolate makers in the world. Only the highest quality chocolate — no compromises! At the family-owned French Cluizel chocolate factory, now run by the third generation of chocolatiers, the entire production process takes place under one roof — from processing cocoa beans to creating cocoa mass, chocolate bars, and pralines.
The main mission of the Cluizel chocolate masters is to preserve as much of the cocoa’s natural flavor and nutritional qualities as possible. To achieve this, the beans are carefully prepared right on the plantation: immediately after harvesting, they undergo an initial fermentation, and later travel to the Cluizel manufactory, where they are slowly roasted to achieve the perfect texture. The roasting stage is crucial, as it reveals the true, natural character of the cocoa bean.