Kakavmedžių plantacija "Los Anconès" yra mažoje Ispanijos saloje Dominikos Respublikoje. Medžiai auginami tausojančiu, natūraliu būdu ir iš jų gaunamos tik ekologiškos pupelės. Be to, visa plantacija paženklinta ekologine etikete.
Dėl šešias dienas trunkančios fermentacijos senose medinėse statinėse ir specialaus skrudinimo Normandijos gamyklose CLUIZEL Manufacture kviečia mėgautis stiprių aromatų šokoladu. Ši plytelė sužavės - medaus aromatu ir šiek tiek deginančiomis karamelės natomis, kurios sužadins skonio receptorius.
Sudedamosios dalys: kakava, cukrus, kakavos sviestas.
Sudėtyje gali būti pieno ir jo produktų, kiaušinių, riešutų ir gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2409 kJ / 576 kcal, riebalai 43 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 27 g, angliavandeniai 31 g, iš kuri cukrų 27 g, baltymai 7 g, druska 0,02 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M. Cluizel is one of the most respected chocolate makers in the world. Only the highest quality chocolate — no compromises! At the family-owned French Cluizel chocolate factory, now run by the third generation of chocolatiers, the entire production process takes place under one roof — from processing cocoa beans to creating cocoa mass, chocolate bars, and pralines.
The main mission of the Cluizel chocolate masters is to preserve as much of the cocoa’s natural flavor and nutritional qualities as possible. To achieve this, the beans are carefully prepared right on the plantation: immediately after harvesting, they undergo an initial fermentation, and later travel to the Cluizel manufactory, where they are slowly roasted to achieve the perfect texture. The roasting stage is crucial, as it reveals the true, natural character of the cocoa bean.