Kakavmedžių plantacija "Los Anconès" yra mažoje Ispanijos saloje Dominikos Respublikoje. Medžiai auginami tausojančiu, natūraliu būdu ir iš jų gaunamos tik ekologiškos pupelės. Be to, visa plantacija paženklinta ekologine etikete.
Dėl šešias dienas trunkančios fermentacijos senose medinėse statinėse ir specialaus skrudinimo Normandijos gamyklose CLUIZEL Manufacture kviečia mėgautis stiprių aromatų šokoladu. Ši plytelė sužavės - medaus aromatu ir šiek tiek deginančiomis karamelės natomis, kurios sužadins skonio receptorius.
Sudedamosios dalys: kakava, cukrus, kakavos sviestas.
Sudėtyje gali būti pieno ir jo produktų, kiaušinių, riešutų ir gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2409 kJ / 576 kcal, riebalai 43 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 27 g, angliavandeniai 31 g, iš kuri cukrų 27 g, baltymai 7 g, druska 0,02 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.