Vaisių ir uogų sausas
Mėlynės- uogos, natūraliai augančios Lietuvos miškuose. Rankomis rinktų uogų sultys fermentuojamos nerūdijančio plieno talpose. Pasibaigus fermentacijai, vynas 12 mėn. brandinamas naujose europietiško ąžuolo statinėse.
Tamsios rubino spalvos vynas intensyviai kvepia mėlynių uogiene, gervuogėmis, kepinių prieskoniais. Gaivios rūgšties ir sodrių taninų. Ilgo mėlynių poskonio.
Tiekti 18 – 20 °C temperatūros prie raudonos mėsos patiekalų, kietųjų sūrių, juodojo šokolado
Gintaro Sino šeimos vyninėje vynai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų vaisių ir uogų, pasitelkus geras europines vyndarystės tradicijas bei asmeninius atradimus, siekiant atskleisti mūsų klimatui būdingų vaisių ir uogų pranašumus ir savybes, labiau tinkančias subtiliam šiaurietiškam skoniui.