Užtenka vieno šokolado gabalėlio, kad nukeliautumėte į egzotiškas Mangaro plantacijas Madagaskare. Ši 71 % juodojo šokolado plytelė išsiskiria egzotiškų ir citrusinių vaisių, bei meduolių natomis. Gana netipiškas skonis suformuojamas dėl plantacijos žemės, kurią šimtmečius maitino senais laikais augusi mangų giraitė.
Sudedamosios dalys: kakava, kakavos sviestas, cukrus.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, gali būti kiaušinių, riešutų ir gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2393,21 kJ / 572,3 kcal, riebalai 42,64 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 26,34 g, angliavandeniai 33,41 g, iš kurių cukrų 29,32 g, baltymai 7,5 g, druska 0,02 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M. Cluizel is one of the most respected chocolate makers in the world. Only the highest quality chocolate — no compromises! At the family-owned French Cluizel chocolate factory, now run by the third generation of chocolatiers, the entire production process takes place under one roof — from processing cocoa beans to creating cocoa mass, chocolate bars, and pralines.
The main mission of the Cluizel chocolate masters is to preserve as much of the cocoa’s natural flavor and nutritional qualities as possible. To achieve this, the beans are carefully prepared right on the plantation: immediately after harvesting, they undergo an initial fermentation, and later travel to the Cluizel manufactory, where they are slowly roasted to achieve the perfect texture. The roasting stage is crucial, as it reveals the true, natural character of the cocoa bean.