Užtenka vieno šokolado gabalėlio, kad nukeliautumėte į egzotiškas Mangaro plantacijas Madagaskare. Ši 71 % juodojo šokolado plytelė išsiskiria egzotiškų ir citrusinių vaisių, bei meduolių natomis. Gana netipiškas skonis suformuojamas dėl plantacijos žemės, kurią šimtmečius maitino senais laikais augusi mangų giraitė.
Sudedamosios dalys: kakava, kakavos sviestas, cukrus.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, gali būti kiaušinių, riešutų ir gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2393,21 kJ / 572,3 kcal, riebalai 42,64 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 26,34 g, angliavandeniai 33,41 g, iš kurių cukrų 29,32 g, baltymai 7,5 g, druska 0,02 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.