Raudonasis sausas
Vynas yra daromas iš geriausių, visai šalia Saint-Emilion, Puisseguin apeliacijoje augančių vynuogynų derliaus. Čia vidutininis vynmedžių amžius - 30 metų (kai kurie 60 m.). Tuo tarpu, dirvožemyje dominuoja molio-kalkakmenio uolienos.
Kiekvienos vynuogių veislės fermentacija vyko atskirose betoninėse talpose. Kontroliuojamos temperatūros dėka, fermentacija vyko lėtai, o maceracijos procesas su žievelėmis - švelniai. Pasibaigus alkoholinei fermentacijai, vynai perkelti į prancūziško ąžuolo statines, kuriose buvo brandintis 18-24 mėn. Šio proceso metu įvyko ir malolaktinis virsmas. Galiausiai, vynai buvo sumaišyti į vieną ir išpilstyti į butelius.
Tiekite 16-18 °C prie jautienos troškinių su juodosiomis slyvomis,veršienos arba ėrienos kepsnių arba vidutinio kietumo sūrių.