Vilnius

  • Stumbrų g. 15, Vilnius
  • +370 5 213 8431
  • stumbrai@vynoklubas.lt
  • I-V 10:00 - 20:00 VI 10:00 - 18:00
  • Show map

Klaipėda

  • Liepų g. 20, Klaipėda
  • +37046219675
  • klaipeda@vynoklubas.lt
  • I-V 11:00 - 19:00 VI 11:00 - 17:00
  • Show map
Michel Cluizel chocolate Riachuelo 51 % 70 g

The actual product may vary from the images shown on the website.

Michel Cluizel chocolate Riachuelo 51 % 70 g

8,00

Description

Pieniškas (51 % kakavos) šokoladas iš Riachuelo plantacijos, Brazilijoje. Šokoladas pasižymi raudonų vaisių, aštrios kakavos su gaivumo ir saldymedžio natomis, aromatais. Be pridėtinių kvapiklių. 

Sudedamosios dalys: nenugriebto pieno milteliai, kakava, cukrus, kakavos sviestas, Burbono vanilės ankštis. 

Sudėtyje yra pieno ar jo produktų pėdsakų. Gali būti riešutų pėdsakų.

Energinė vertė (100 g): 2553,71 kJ / 610,94 kcal, riebalai 47,87 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 29,76 g, angliavandeniai 36,27 g, iš kurių cukrų 29,9 g, baltymai 10,51 g, druska 0,29 g.

Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje. 

About brand

M. Cluizel is one of the most respected chocolate makers in the world. Only the highest quality chocolate — no compromises! At the family-owned French Cluizel chocolate factory, now run by the third generation of chocolatiers, the entire production process takes place under one roof — from processing cocoa beans to creating cocoa mass, chocolate bars, and pralines.

The main mission of the Cluizel chocolate masters is to preserve as much of the cocoa’s natural flavor and nutritional qualities as possible. To achieve this, the beans are carefully prepared right on the plantation: immediately after harvesting, they undergo an initial fermentation, and later travel to the Cluizel manufactory, where they are slowly roasted to achieve the perfect texture. The roasting stage is crucial, as it reveals the true, natural character of the cocoa bean.

Manufacture Cluizel

Manufacture Cluizel

France All brand products

You might also like