Vila Gracinda kakavmedžių plantacija yra įsikūrusi prie Gabono krantų esančioje San Tomė saloje, Afrikoje. Vietovė, kuri atlieka svarbiausią skonio gerinimo vaidmenį - švelniai laisto kakavmedžius stipriais, joduoto vandenyno vandens purslais, kurie pasižymi egzotiškais kvapais.
Vila Gracinda 73 % juodojo šokolado plytelė pasižymi unikaliu aromato profiliu - mineralų hibridų harmonija, susiliejančia su laukinių žolelių aromatais. Ši šokolado plytelė užburia skrudintomis, aštriomis natomis, kurios palaipsniui išnyksta, užleisdamos vietą saldymedžiui, o kiek vėliau tropinių vaisių skoniui.
Sudedamosios dalys: kakava, cukrus, kakavos sviestas.
Sudėtyje gali būti pieno ir jo produktų, kiaušinių, riešutų ir gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2409 kJ / 576 kcal, riebalai 43 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 27 g, angliavandeniai 31 g, iš kurių cukrų 27 g, baltymai 7 g, druska 0,02 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.
M. Cluizel is one of the most respected chocolate makers in the world. Only the highest quality chocolate — no compromises! At the family-owned French Cluizel chocolate factory, now run by the third generation of chocolatiers, the entire production process takes place under one roof — from processing cocoa beans to creating cocoa mass, chocolate bars, and pralines.
The main mission of the Cluizel chocolate masters is to preserve as much of the cocoa’s natural flavor and nutritional qualities as possible. To achieve this, the beans are carefully prepared right on the plantation: immediately after harvesting, they undergo an initial fermentation, and later travel to the Cluizel manufactory, where they are slowly roasted to achieve the perfect texture. The roasting stage is crucial, as it reveals the true, natural character of the cocoa bean.